City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

غذاي تکراري در تورهاي گردشگري ممنوع (1396/09/13)

يک کارشناس بين المللي غذا گفت: يک گردشگر خارجي براي تجربه غذاهايي مانند پيتزا، همبرگر و ... بر روي مبلمان و فضايي مدرن و اروپايي به ايران نمي‌آيد بلکه براي آشنايي با انواع سبزي‌ها، ادويه‌ها و دانش و تجربه غذاي ايراني به اين سرزمين مي‌آيد.

غذاي تکراري در تورهاي گردشگري ممنوع

به گزارش بزنيم بيرون ، نخستين پل ارتباطي دو فرهنگ با يکديگر، غذا است و  در طول تاريخ هر زمان قومي، قومي ديگر را به سرزمين خود دعوت مي‌کرد، پُررنگ ترين تشريفات‌شان غذا و نحوه چيدمان آن بوده است، زيرا گوياي فرهنگ و تمدن قوم ميزبان بوده است.

 
در اين رابطه سامان گلريز - کارشناس بين المللي غذا در مورد ارتباط غذا و گردشگري و معرفي غذاي ايراني اظهار داشت: اهميت غذا در گردشگري را مي‌توان از اين مثال ساده متوجه شد که توريست در بدو ورود، وعده غذاي خود را طلب مي‌کند.
 
وي ادامه داد: مهمترين توصيه به راهنمايان گردشگري فکر و برنامه ريزي کردن راجع به برنامه غذايي يک تور است.
 
گلريز تصريح کرد: يک گردشگر خارجي براي تجربه غذاهايي مانند پيتزا، همبرگر و ... بر روي مبلمان و فضايي مدرن و اروپايي به ايران نمي‌آيد بلکه براي آشنايي با انواع سبزي‌ها، ادويه‌ها و دانش و تجربه غذاي ايراني به اين سرزمين مي‌آيد.
 
وي خاطرنشان کرد: اگر يک راهنما بداند کجا، با چه غذايي و چگونه بايد از مهمانان خود پذيرايي کند هرگز غذاي تکراري در يک تور، تجربه نمي‌شود، جمع آوري اطلاعات از تنوع غذايي ايراني براي يک راهنما از اهميت به سزايي برخوردار است.

منبع : تسنيم

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید



تگ ها