به گزارش بزنيم بيرون ، غلامحسين تقوي، با بيان اينکه امنيت يکي از پارامترهاي مهم در بحث گردشگري است، گفت: همدان از استانهاي سرآمد در اين حوزه است و براي سرمايهگذاري استاني امن محسوب ميشود.
وي ادامه داد: همدان به عنوان کريدور ارتباطي شمال و غرب کشور ميتواند سرريز جمعيت تهران را به سمت خود بکشاند که البته عملي شدن اين امر به برجسته کردن و تبليغات نيازمند است و استعدادهاي بالقوه آن به شکوفايي رسيده و محلي سرشار از آسايش براي عموم مردم ايران باشد.
وي با تأکيد بر اينکه گردشگران همدان افراد شاخصي هستند، اظهار کرد: ماندگاري گردشگران غار سياحتي عليصدر در همدان ساختار مناسب تري را ميطلبد و بايد استانداردسازي در سطح بينالمللي انجام گيرد.
تقوي با اشاره به اينکه مسير غار سياحتي عليصدر به عنوان پل ارتباطي همدان و عليصدر نياز به ارتقا دارد، گفت: اين مسير مانند برخي از جادههاي کشور ايمن نيست و سرعت و ضريب ايمني آن پايين است بنابراين براي جذب گردشگر بيشتر ضرورت دارد، ايمنتر شود تا به بخش گردشگري آسيب نرسد.
وي در ادامه با اشاره به رويداد «ايران باشکوه» بيان کرد: اين جشنواره اتفاق خوبي است و بايد تلاش کنيم با اين رويداد گردشگران را در فصل زمستان به همدان بياوريم و ظرفيتهاي استان را به آنها معرفي کنيم که در اين راستا شرکت سياحتي عليصدر تخفيف ۵۰ درصدي را از تاريخ ۴ تا ۲۰ بهمن را براي اين مجموعه و مجتمعهاي عباس آباد در نظر گرفته است همچنين شرکت سياحتي عليصدر از ۲۲ تا ۲۷ بهمن در «جشنواره گردشگري» که در تهران برگزار خواهد شد، حضور پيدا ميکند.
تقوي با اشاره به اينکه شرکت سياحتي عليصدر آماده همکاري و سرمايهگذاري با شرکتهاي خارجي است، مطرح کرد: ضروري است طرح جامع عليصدر بازنگري شود چرا که اجرايي کردن طرح بايد قابليت اجرايي داشته باشد و با مصوب شدن طرح جامع بستههاي سرمايهگذاري نيز آماده خواهد شد.
وي در ادامه تأکيد کرد: ماندگاري گردشگر در استان همدان و عليصدر کم است و با اين طرح ميتوان ماندگاري گردشگر را افزايش داد و علاوه بر اين به وسيله گردشگران عليصدر براي ديگر نقاط استان نيز فرصت ايجاد کرد و ايجاد ثروت مناسبي براي کل استان رقم بخورد.
مديرعامل شرکت سياحتي عليصدر در ادامه سخنانش از پيگيري چهاربانده شدن جاده عليصدر خبر داد و گفت: سالانه حدود ۶۰۰ هزار گردشگر از اين غار بازديد ميکنند.
وي درباره وجود خانه مسافر، مهمانسرا و خانههاي بومگردي در منطقه عليصدر نيز اعلام کرد: در حال حاضر ۳۴ واحد اقامتي در مجموعه عباس آباد و حدود ۱۰۰ واحد اقامتي در عليصدر در حال خدمترساني هستند.
تقوي درباره ثبت جهاني غارعليصدر بيان کرد: ساخت هتل در کنار غار ثبت جهاني آن را با مشکل مواجه کرده است و اگر ميراث فرهنگي حاضر باشد هتل را به قيمت کارشناسي به عليصدر بفروشد، طبقات اضافي آن را حذف مي کنيم.
وي با اشاره به اينکه متولي ثبت جهاني غار عليصدر ميراث فرهنگي است، ادامه داد: مشاور در طرح جامع ملزم است تمامي ضوابط و جنبههاي ثبت جهاني غار را در طرح پيش بيني کند تا مشکلي براي اين امر به وجود نيايد.
قائم مقام شرکت سياحتي عليصدر نيز در ادامه با بيان اينکه حرفهاي بودن گردشگري از ضرورتهاي اين حوزه به شمار ميآيد و انعکاس درست اخبار نيز در اين امر مؤثر است، گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مسافران از غار عليصدر بازديد ميکنند و وارد شهر همدان نميشوند و لازم است سياستگذاري انجام شود تا مسافران را به شهر همدان بياوريم.