به گزارش بزنيم بيرون ، در بين فستفوديهاي اصفهان، فستفودهاي ارمني حرف اول را ميزنند و خيليها ميگويند ارمنيها اين برد را مديون کيفيت سوسيس و کالباسهايشان هستند. سوسيس و کالباسهاي ارمني مزه متفاوت و خوش طعمتري نسبت به نمونه ايرانياش دارند و اين را فستفودبازها خوب ميدانند. پيشنهاد ما براي خوردن فستفود در اصفهان ساندويچيهاي کارن، آرابو و پيتزا گارني است که دو تا از آنها در نزديکي خيابان جلفا قرار گرفته.
اگر دلتان ساندويچ خوش طعم در نان سفيد يا بولکي بخواهد، ميتوانيد کارن را در محله سنگتراشهاي اصفهان انتخاب کنيد. در اينجا همه ساندويچها خوش طعماند، بخصوص کالباسها و سوسيس بندرياش که طعم تند خوشايندي دارد. اگر دلتان رست بيف خوب بخواهد ميتوانيد ساندويچي آرابو در منطقه جلفا را انتخاب کنيد.
مديريت آرابو را خانمي به نام مادام برعهده دارد که خودش هميشه در ساندويچي حضور دارد و به همين دليل روي کيفيت ساندويچها نظارت ميکند و در نتيجه ساندويچ بد دستتان نميدهند هرچند بعضيها ميگويند قبلترها کيفيت ساندويچها بهتر بود و الان رقبا حرفهاي بيشتري براي گفتن دارند.
اگر هم هوس پيتزا کرديد، پيتزايي را امتحان کنيد که در کمتر جايي ميشود نمونهاش را خورد، به جاي نانهاي ضخيم در نان بسيار نازک پخته ميشود و طرفدارانش ميگويند اولين پيتزاي ايران است: پيتزا گارني در خيابان نظرشرقي، نزديک ميدان جلفا.