City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

چطور ويزاي شنگن بگيريم؟ (1396/04/29)

گرفتن وقت سفارت، آماده کردن مدارک لازم براي دريافت ويزاي شنگن و سوالات و مسايل مربوط به آن موضوعي است که دغدغه خيلي از مسافران اروپا است. در اينجا سعي کرده ايم تا راهنمايي ساده براي دريافت ويزاي شنگن براي شما آماده کنيم تا بتوانيد راحت تر و سريع تر ويزاي خود را دريافت کنيد.
چطور ويزاي شنگن بگيريم؟

به گزارش بزنيم بيرون ، براي دريافت ويزاي شنگن شما قبل از هر چيز بايد به سايت سفارت کشور مورد نظر خود مراجعه کنيد و ليست کامل مدارک مورد نياز را آماده کنيد.

معمولا براي کشورهاي عضو شينگن نيازمند طي مراحل زير هستيد:

 
1- دعوتنامه خانوادگي، کاري، ساير... / سفر توريستي
سفر به محدوده شنگن بايستي بر اساس دعوت يکي از دوستان يا اعضاي خانواده، يک شرکت، يک سمينار يا دانشگاه يا موسسه ديگر باشد. 
مثلا اگر از اعضاي خانواده يا دوستان شما فردي در يک کشور در محدوده شنگن زندگي ميکند ميتواند براي شما دعوتنامه ارسال کند تا شما براي ديدار دوستان خود بتوانيد ويزا بگيريد و به آن کشور سفر کنيد.
 
در صورتي که دعوتنامه نداريد ميتوانيد درخواست سفر توريستي کنيد. البته براي قبول چنين درخواستي معمولا لازم است قبلا سفرهاي خارجي متعددي کرده باشيد تا نشان داده شود که شما در زمينه سفرهاي توريستي فعال هستيد.
 
2- پرکردن فرمهاي مربوطه

يکي از مهمترين فرم ها، فرم استاندارد ويزاي شنگن است که در تاپيک راهنمايي درباره فرم ويزاي شنگن درباره آن مفصلا بحث شده است.
سپس بسته به نوع ويزاي درخواستي نيازمند هستيد فرمهاي ديگري  را نيز پرکنيد. اين فرمها هر کدام به سفارت مربوطه بستگي دارد و در سايت آن سفارت موجود است.
 
3- گرفتن وقت مصاحبه از سفارت مربوطه
معمولا ميتوانيد از طريق تلفن يا ايميل از سفارت مورد نظر خود وقت ملاقات درخواست کنيد. اين وقت ملاقات حداکثر بايد 3 ماه قبل از تاريخ سفر شما باشد و نه بيشتر.
 
4- حضور در سفارت و ارائه مدارک و فرمهاي لازم
هر سفارت براي صدور ويزا نياز به مدارکي دارد. اين مدارک به نوع ويزاي درخواستي شما نيز بستگي دارد.
عموما نياز به عکس، کپي پاسپورت، شناسنامه، سند ملکي و ... داريد.
 
5- انتظار براي دريافت ويزا

از روز مصاحبه تا گرفتن پاسخ از سفارت بين 2 تا 4 هفته زمان لازم است.

اما چند نکته مهم و کاربردي درباره ويزاي شينگن:


پرينت حساب بانکي را جدي بگيريد!
از مهمترين مدارکي که ارائه ميدهيد پرينت حساب بانکي است. تقريبا به ازاي هر نفر بايستي معادل حدودا 10 هزار يورو يا بيشتر در حساب شما موجود باشد. تا زماني که ويزاي خود را نگرفته ايد بايد اين مبلغ را در حساب خود نگه داريد. بسيار مهم است که اين مبلغ از حداقل دو ماه قبل  (بهترين حالت 3 ماه يا بيشتر) از روز ارائه مدارک و مصاحبه در حساب شما وجود داشته باشد.
 
با توجه به سيستم يکپارچه شنگن، همه سفارتها به اطلاعات درخواستهاي شنگن سالهاي قبل دسترسي دارند.
در صورت ريجکت شدن درخواست شما بهتر است بين 3 تا 6 ماه صبر کنيد و درخواست جديد ارائه دهيد.
 
براي هرنوع ويزاي شنگن از شما انگشت نگاري ميشود و اثر انگشت شما در سيستم اطلاعاتي شنگن و همچنين به صورت رمزنگاري شده در برچسبي که درون پاسپورت شما چسبانده ميشود ثبت ميشود. 
 
مراقب سوء استفاده هاي افراد سودجو باشيد!
اکيدا توصيه ميشود همه مراحل را خودتان طي کنيد و به دام افراد سودجو و متقلب نيفتيد. از مهمترين موارد اين است که خودتان به سفارت مراجعه کنيد و پاسپورت خودتان را بگيريد. چيزي به نام ويزاي شنگن بدون اثر انگشت وجود ندارد. گول افراد سودجو که ادعا ميکنند ميتوانند براي شما ويزاي بدون اثر انگشت بگيرند يا ... را نخوريد. برخي از اين افراد از اين طريق کلاهبرداري کرده و سپس يک برچسب ويزاي جعلي در پاسپورت قرباني قرار ميدهند. 
 
هيچ سفارتي هيچ سند، مدرک، پاسپورت، مبلغ يا ... را از شما گرو نميگيرد. گاهي آژانس هاي کلاهبردار ادعا ميکنند که مثلا پاسپورت شما يا سند خانه شما در سفارت گرو است و به زودي به شما داده خواهد شد. غافل از اين که احتمالا پاسپورت شما را به قاچاقچيان فروخته اند و خودشان هم به زودي غيب ميشوند.


شما هم تجربه و يا سوالي درباره ويزاي شينگن داريد؟ در نظرات و تجربيات همين مطلب با ما در ميان بگذاريد.

منبع : بزنيم بيرون

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

  • نظر حمید رضا
    پنجشنبه 29 تير 1396

    سلام دوستان کسی اگه برامون دعوتنامه بفرسته درکنارش چه مدارک دیگه ای باید بفرسته؟مثلا باید پرینت حسابشم برامون بفرسته یا خیر.برای سفارت هلند.سپاس

  • نظر بی نام
    پنجشنبه 29 تير 1396

    بیمه رو از کجا باید گرفت!؟ واسه مشاغل دولتی که گواهی اشتغال ببری کافی نیست!؟ من آخر آگوست نوبت دارم

  • نظر آریان ایرانی
    پنجشنبه 29 تير 1396

    من یمه نبردم، اما گردش سه ماهه و ترجمه فیش حقوقی سه ماه آخر رو بردم
    گواهی اشتغال هم خیلی ساده بود و نه توش حقوق رو زده بودن نه سمت نه مدت مرخصی ولی خب از خود وزارت نفت بود و مهر برجسته هم داشت.
    پذیرفته شد و ویزا رو هم دادن
    ویزای من برای هلند بود

  • نظر سمیه رحمانیان
    پنجشنبه 29 تير 1396

    از فرانسه شما اگر توریستی میخواهید اقدام کنید نیاز به ترجمه مدارک (به جز مدرک شغلی) ندارید و همچنین نیازی به تاییدیه مدارک هم ندارید, مترجمهای معرفی شده در سایت برای موارد دانشجویی است.

  • نظر پریسا آزادمهر
    پنجشنبه 29 تير 1396

    سلام. از دوستان کسی میدونه برای سفارت فرانسه نیاز به تایید مدارک ترجمه شده توسط دادگستری و امور خارجه هست یا نه؟

  • نظر احمد رضا جمالی
    پنجشنبه 29 تير 1396

    من وقت سفارت فرانسه گرفتم و قبلش به من گفته بودند برنامه سفر را از 15 سپتامبر به بعد انتخاب کنم و منم 20 سپتامبر رو انتخاب کردم اما حواسم نبوده و بلیط رو زودتر گرفتم فکر میکنید مشکلی بوجود میاد!؟ بین تاریخ مصاحبه تا پرواز 12 روز فاصله هست.

  • نظر داش مصطفی
    پنجشنبه 29 تير 1396

    من در مورد سفارت فرانسه مطمئن نیستم اما اکثر سفارت‌ها رزرو بلیط رو هم قبول میکنن.
    شما میتونی ی بلیط واسه تاریخی که می‌خوای رزرو کنی و پرینت اون رو ببری. در مورد بلیط اصلی هم حرفی نزن اصلا.
    چندتا سایتای فارسی هستن که رزرو رایگان میدن و من تا الان واسه سه چهارتا سفارت ازش گرفتم و مشکلی نبوده.

  • نظر فرشید
    جمعه 30 تير 1396

    منظور از تمکن مالی سفارت همون پرینت سه ماهه حساب هست دیگه.یا سند ملکی؟

  • نظر آریان ایرانی
    جمعه 30 تير 1396

    الزاما سند ملکی لازم نیست میتونین تمکن مالیتون رو ببرین بالا اگه ملک ندارین . . گردش حساب 3 ماهه بحثش جداست . تمکن که میگیرین بحثش جداست تو نامه تمکن مالی که اکثرا دوستان اشاره ای نمیکنن بهش نمیدونم چرا !!!!!! Debit And Credit And Balance حساب شما رو میزنه این واسه سفارت ارزشمنده

  • نظر مهیا
    جمعه 30 تير 1396

    من واسه فرانسه سابقه بیمه رو از سایت تامین اجتماعی پرینت کردم دادم شرکت روش رو مهر زد . نه به بیمه مراجعه کردم و نه ترجمه لازم داره.

  • نظر
    جمعه 30 تير 1396

    سلام دوستان
    وقتتون بخير
    براي سفارت آلمان نوشته اگر مبلغ واريز شده نزديك به نوبت سفارت باشه در نظر نميگيرن، اين واقعيت داره؟
    و دوم اينكه دارايي هاي ديگه مثل سند ماشين يا خونه امتيازي واسشون داره؟

  • نظر اشکان
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    سلام دوستان ،عصر همگی بخیر
    امروز جواب درخواست ویزای من امد و متاسفانه ریجکت شدم و حالا چندتا سوال از دوستان با تجربه دارم.
    معقولانه بعد از چه مدتی میتونم مجددا درخواست ویزا بدم؟؟این درخواستم که رد شد ،از جانب عموم دعوتنامه داشتم ولی برادر خودمم هلنده ،کدوم دعوتنامه واسم بفرستن بهتره ( با توجه به اینکه عمو بیست پنج سال اقامت داره ولی برادرم سه ساله که رفته)؟؟

  • نظر لیلا شرفی
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    شش ماه بعد میتونید دوباره اقدام کنید. خیلی عجیبه که با وجود دعوتنامه ریجکت شدید. از کدوم کشور اقدام کرده بودید؟
    دلیل عمده سفارتها در ریجکت کردن این هست که اونها دلایل شما رو برای برگشت کافی نمیدونن. اما این مساله معمولا با وجود دعوتنامه رخ نمیدهد.
    شاید این مورد متاسفانه از همان موردهای بی حساب و کتابی بوده که آدم رو رد میکنن و هیچ وقت دلیلش معلوم نمیشه. ایندفعه حتی الامکان از کشور راحت تری مثل یونان، فرانسه یا ایتالیا اقدام بفرمایید که شانستون بالا بره

  • نظر
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    دعوت نامه وقتی معتبره که دعوت کننده وثیقه بذاره که میهمان بر میگرده. بدون وثیقه دعوتنامه یه نقطه منفی حساب میشه که شما اونجا یه آشنا داری که بتونی ازش استفاده کنی و بر نگردی.

  • نظر hossein H
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    دعوت کننده میتونه حساب بانکیشو نشون بده که مثلا تو بیشتر کشورهای اروپایی حدود 10 الی 15 هزار تا تو حساب بانکی باشه . سفارت بدون گرفتن تمکن مالی از دعوت شده بهش ویزا میده . (چون دعوت کننده تمکن مالی داده) ولی اگر دعوت کننده حسابی نده باد دعوت شده تمکن مالی خودشو بده
    منظورش این هست که تو 45 روزی که به شما مهلت دادن 30 روزش رو میتونید در حوزه ی شنگن باشیید. بیشتر بودنش برای شما مشکل ایجاد میکنه.

  • نظر nida
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    دوست عزیز این تجربه شخصی خودمه و متاسفم که دوستان راهنمایی اشتباه می کنند شما اگر ریجکت بشید حق اعتراض دارید و یک ماه بعد حق اپلای مجدد از همون سفارت و از فردای همان روز حق اپلای از هر سفارت شینگنی. هیچ قانونی وجود نداره که بگه شما تا شش ماه نمی تونید اپلای کنید شما از یک ساعت بعد می توتید اپلای کنید ولی شانس شما با توجه به ریجکت شدن کمتره من از سفارت فرانسه ریجکت شدم دو هفته بعد ایتالیا اپلای کردم و ویزا گرفتم اونجا به من گفتن چنین قانون شش ماه ممنوعیت وجود نداره

  • نظر کیا پیا
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    من کارمند دولتم و حقوق ما رو تو حسابمون می ریزن ...
    من واقعا در مورد گردش حساب درک درستی ندارم
    ماها که بازاری نیستیم و واریزی خاصی غیر از دولت نداریم
    و یه حقوقی در ماه به حسابمون میاد و همونو خرج می کنیم (البته تو این حسابی که حقوقم ریخته میشه الان چند ماهی هست که 16 17 میلیون پول دارم) ولی راکده.
    ضمنا اگه به غیر از فیش حقوقی، یه سپرده حساب قرضالحسنه هم مثلا از بانک قوامین به مقدار 50 60 میلیون یا بیشتر نشون بدم کافیه، یا بازم باید گردش حسساب داشته باشم..

  • نظر hamed
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    دوستان اگر کسی سابقه سفر خارجی نداشته باشه و بخواد برای بار اول واسه شینگن اقدام کنه صد در صد ریجکتش میکنن؟؟؟؟

  • نظر فرناز مستوفی
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    نميشه گفت صد در صد چون بودن خيليا كه با پاس سفيد ويزا شدن
    اما احتمال ريجكت ویزای شینگن خيلي خيلي خيلي بالاست
    واقعا هیچکس نمیتونه جواب قاطعی بده راجع ب ویزا منم کاره ای نیستم بگم اره یا نه ولی نظر شخص منو میخواین ریجکت میشین

  • نظر پرهام یوردخانی
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    حامد جان درباره سوالت که آیا با پاس سفید می تونیم ویزای شنگن بگیریم و یا ریجکت می شیم، نميشه صد در صد چیزی گفت. چون بودن خيليا كه با پاس سفيد ويزا شدن اما احتمال ريجكت خيلي خيلي خيلي بالاست
    واقعا هیچکس نمیتونه جواب قاطعی بده راجع ب ویزا منم کاره ای نیستم بگم اره یا نه ولی نظر شخص منو میخواین ریجکت میشین

  • نظر معصومه
    يكشنبه 01 مرداد 1396

    سلام، دوستان كسي اطلاع داره براي مدارك سفارت هلند ايا نياز افراد شاغل ليست بيمه ٦ ماهه خودشون رو ارايه بدن؟ حتي اگر جايي استخدام باشي؟



تگ ها