City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

چندش آور ترين رستوران جهان (1394/11/30)

بعضي رستوران‌ها براي جذب مشتري از غذاي خوشمزه با ظاهري جذاب و هيجان ‌انگيز استفاده مي‌کنند، اما در اين ميان رستوران‌هايي هم هستند که خيلي به اين موضوع اعتقاد ندارند و مي‌خواهند متفاوت باشند.
چندش آور ترين رستوران جهان

به گزارش بزنيم بيرون ، حتي اگر شما جز افرادي باشيد که علاقه زيادي به چشيدن غذاهاي جديد داشته باشد، حتما با حضور در اين رستوران و در مواجه با بشقاب‌هاي غذايي که جلوي‌تان مي‌گذارند، تعجب مي‌کنيد!

اين رستوارن ژاپني در يوکوما واقع شده و از آن دست رستوران‌هايي است که مطمئنا براي افرادي که قلب ضعيفي دارند، مناسب نخواهد بود. در مدت زمان ۶ سالي که اين رستوران کار خودش را آغاز کرده، سرآشپز فوکوکا عجيب‌ترين و غير معمول‌ترين مواد غذايي را که در تمام دنيا مي‌توان پيدا کرد، براي مشتريانش سرو کرده است. اين سرآشپز با کمکِ دوستاني که در کشورهاي ديگر مي‌شناسد، توانسته به چيزهاي عجيبي که حالا در رستورانش سرو مي‌کند، دست پيدا کند؛ چيزهايي از قبيل عقرب سياه تا حتي گوشت شتر!

همچنين اين رستوران براي زمان‌هاي خاص سال سفارش‌هاي ويژه‌اي را در نظر مي‌گيرد، براي مثال گوشت گوزن و گورکن يا حتي پاي آب‌پز شده کروکوديل! منوي رستوران در فصل‌هاي مختلف فرق مي‌کند و به همين دليل اگر هوس گوشت تمساح کرده باشيد، از قبل بايد تماس بگيريد و رزرو کنيد و بعد قصد رفتن به يوکوهاما را داشته باشيد.

اگر فکر کرديد تمام عجايب رستوران را ديده‌ايد، اصلا اينطور نيست و بايد نگاهي به ليست دسرهاي آن داشته باشيد! شايد بخواهيد براي دسر «پودينگ آلوده» را سفارش دهيد و با دنيايي از کِرم‌هاي خوشمزه روبرو شويد.

منوي نوشيدني‌ها هم دست کمي از باقي غذاها ندارد، ماري سمي در بطري! با اين استدلال که روح ژاپني غذا حفظ شود!

اين رستوارن با اينکه مکان وحشتناکي به نظر مي‌رسد، اما با اينکه هزينه غذاهايش هم بالا است، ولي طرفداران پر و پاقرصي در ميان محلي‌ها و البته توريست‌ها دارد و به نظر مي‌رسد مردم دوست دارند تجربه خوردن قورباغه سمندر سرخ شده را در کنار باقي غذاهاي متفاوت رستوران داشته باشند!

رستوران‌‌ها از مکان‌هايي هستند که در فرهنگ‌هاي مختلف انواع متفاوتي از غذاها در آن‌ها سرو مي‌شود که شايد در ديگر کشورها حتي تصور خوردن آن‌ها هم عجيب و غريب به نظر برسد. البته در ايران و فرهنگ پخت و پز ما نوع غذاها با ذائقه اکثر مليت‌ها هم‌خواني دارد و کمتر پيش مي‌آيد که توريست يا يک خارجي از غذاها و دسرهاي ايراني استقبال نکند.


نویسنده : شراره داودی
منبع : خبرگزاري مهر

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید



تگ ها