City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

انواع منوي قهوه ها در کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم (1395/05/04)

سردر گمي در منوي قهوه هاي يک کافي شاپ را حتماً تجربه کرده ايد. در اين مواقع يا هربار سراغ يکي از اسمهاي نا آشنا رفته ايد و حالا براي خودتان متخصص شده ايد يا هميشه همان هميشگي را سفارش مي دهيد. حالا انواع قهوه را براي شما مرور کرده ايم تا اين بار حرفه اي انتخاب کنيد
انواع منوي قهوه ها در کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم

براي خيلي از ما که رايج ترين نوشيدني کشورمان چاي بوده، تفاوت انواع قهوه در هاله اي از ابهام است. براي مثال وقتي که منوي کافه يک رستوران را باز مي کنيم ليست بلندي از اسم ها را مي بينيم که تفاوت شان برايمان خيلي ملموس نيست و اکثر اوقات انتخابي از سر تجربه جزيي يا حتي تصادفي کرده و فنجان قهوه اي روبرويمان قرار مي گيرد که شايد حالا که دروازه ها برداشته شده و انواع فرهنگ ها با هم درآميخته اند، فرصت مناسبي باشد تا ما با نوشيدني هاي گرم و سرد و حتي آداب غذايي بين المللي بيشتر و از نزديک آشنا شويم، در اين شماره چند نوع قهوه را معرفي مي کنيم.

قهوه يکي از نوشيدني هاي پرطرفدار دنياست. ماده موثر اين نوشيدني چيزي جز کافئين نيست. يک فنجان قهوه تقريبا داراي 100 ميلي گرم کافئين است. تفاوت اصلي در قهوه ها، نوع دم کردن آنهاست و در ميان انواع قهوه سه نوع آن از شهرت بيشتري برخوردار است؛ قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو.

قهوه ترک

بسيار نرم آسياب مي شود و تبديل به آرد قهوه مي شود که دقيقا به علت همين ويژگي احتياج به مراقبت خاص دارد تا عطر و بوي خود را از دست ندهد. قهوه ترک به وسيله قهوه جوش هاي معمولي روي شعله گاز آماده مي شود و داراي کف روي فنجان و مقداري لرد در ته فنجان است.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


قهوه ترک در فنجان هاي کوچک سرو مي شود. ميزان شکر آن با توجه به ذائقه افراد متفاوت است. قهوه مناسب فالگيرها، قهوه ترک است که لرد کافي در ته فنجان جمع مي شود.

براي تهيه قوه ترک بايد از پودر قهوه ترک بسيار ريز استفاده کرد. ابتدا يک قاشق مرباخوري شکر و يک قاشق مرباخوري قهوه ترک را در يک فنجان آب سرد ريخته و هم بزنيد، سپس زير شعله قرار داده و به محض آنکه قهوه کف کرد از روي شعله آن را برداريد. اگر براي چندين نفر قهوه را سرو مي کنيد، کف را ابتدا ميان فنجان ها به طور مساوي تقسيم کرده سپس قهوه را بريزيد.

کاپوچينو

پاي ثابت منوي کافه هاست. ما هم هر از چندي سفارش مي دهيم و خيلي دقت به تفاوت اين نوع از قهوه با ديگر قهوه ها نمي کنيم اما با خواندن توصيحات زير، ديد روشن تري به اين نوشيدني و انتخاب مان خواهيمداشت.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


کاپوچينو از مشتقات اسپرسو است و مانند اسپرسو يک نوشيدني اصيل ايتاليايي است. براي آماده کردن کاپوچينو ابتدا اسپرسو را آماده مي کنند و به همان ميزان قهوه به آن شير داغ اضافه مي کنند و روي آن را هم با کف شير مي پوشانند (نسبت قهوه و شير در کاپوچينو نصف به نصف است) و براي به دست آوردن فوم (کف) مناسب روي فنجان، ابتدا فنجان را پر از کف مي کنند و سپس اسپرسو و شير را اضافه مي کنند که فوم کمي بالاتر قرار بگيرد. کاپوچينو را در فنجان چيني سرو مي کنند. ميزان شکر آن بسته به علاقه شما متغير است. برخي براي تزيين کاپوچينو از خامه و پودر قهوه استفاده مي کنند.

قهوه فرانسه

نسبت به قهوه ترک زبرتر آسياب مي شود و با دستگاه قهوه ساز دم مي شود؛ به صورتي که قهوه درداخل فيلتر کاغذي مانده و فقط عصاره قهوه به وسيله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع مي شود. قهوه فرانسه مانند چاي و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در ليوان معمولي سرو مي شود. اين قهوه متعلق به کشور برزيل بوده ولي علت نامگذاري آن ابتدا روش دم کردن آن توسط فرانسوي ها است، همانند قهوه ترک که شيوه دم کردن آن متعلق به ترک هاست.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


قهوه لاته

يک نوع ديگر از نوشيدني هاي قهوه بر پايه اسپرسو است که معمولا يک سوم آن از اسپرسو و دو سوم ناز شير تشکيل شده است و حدود يک سانتيمتر کف شير نيز روي آن قرار دارد. لانه Latte در زبان ايتاليايي به معني شير است اما در واقع ترکيبي است که آمريکايي ها ابداع کرده اند و با اضافه کردن شير زياد تلخي قهوه را متاثر از شير کرده اند که مي تواند انتخاب بسيار مناسبي براي دوستاني باشد که تلخي قهوه را بيش از حد مي دانند و با خوردن لانه، هم لذت قهوه را برده و هم تلخي آن را مطبوع مي کنند.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


اين قهوه به علت داشتن شير زياد نوشيدني است که عموما براي صبح پيشنهاد مي شود.

موکا

جزو قهوه هاي معروف بر پايه اسپرسو است که به علت داشتن شير به لانه نيز شباهت داردو از آنجايي که لانه خود بر پايه اسپرسو مي توان همه آنها را اعضاي يک خانواده دانست.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


موکا ترکيبي از اسپرسو، شکلات داغ و شير است. به زياني ساده تر اگر اسپرسو و هات چاکلت خود را با هم ترکيب کنيد نوعي از موکا را به دست آورده ايد اما روش ساده و دقيق تري نيز دارد و آن اين است که ابتدا مقداري قهوه دم کشيده شده يا اسپرسو (ترجيحا اسپرسو زيرا پايه موکا اسپرسو است) را داخل يک ماگ يا ليوان ريخته و شير گرم به آن اضافه مي شود و در نهايت مقداري شکلات مايع داغ اضافه مي شود.

قهوه اسپرسو


نرم تر از قهوه فرانسه و زبرتر از قهوه ترک آسياب مي شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم مي شود، به صورتي که آب با فشار زياد از قهوه عبور داده مي شود و جان قهوه به طور کامل خارج مي شود.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو مي شود و کف نازک و روشني روي آن مي بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده شود) و فاقد لرد است. اسپرسو پايه براي نوشيدني هاي ديگر مانند اسپرسو برج، کاپوچينو، قهوه مکا است و کافئين بيشتري نسبت به قهوه هاي ديگر دارد.

آمريکانو


يک نوشيدني گرم بسيار پرطرفدار بر پايه قهوه اسپرسو است. يک قهوه آمريکانو ترکيبي از يک شات اسپرسو است که با آب جوش مخلوط مي شود. به اين معني که اگر اسپرسو و قهوه براي شما بيش از حد تلخ است مي توانيد به همان نسبت که قهوه آماده کرده ايد آب جوش به قهوه اضافه کنيد و مايه رقيق تري از قهوه به دست آوريد و با ذائقه خود سازگارتر کند.

منو هاي کافي شاپ ها را بهتر بشناسيم


با علم به اين مسئله، دوستاني که با تلخي قهوه سازگاري ندارند مي توانند در سفارشات خود از آمريکانو بهره بگيرند، ضمن اينکه اگر باز هم برايتان تلخ است مي توانيد دو برابر شات اسپرسو آب جوش استفاده کنيد و به نوعي از تست يک به سه استفاده کنيد.

عموما رقيق بودن آمريکانو و شباهت آن به نوشيدني هاي گرمي چون چاي باعث مي شود که در ليوان با فنجان هاي بزرگ سرو شود.


منبع : unknown Iran

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید



تگ ها