City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

تفاوت‌هاي دم کردن چاي در ارتفاعات (1396/02/09)

دقت کرديد چايي کوهنوردها در ارتفاع هميشه کف مي‌کند! اصلاً مي‌دانيد پخت و پز در ارتفاعات با منزل چه تفاوت‌هاي دارد.

تفاوت‌هاي دم کردن چاي در ارتفاعات

به گزارش بزنيم بيرون ، اغلب کوهنوردان از جوشيدن آب در دماي پايين تر در ارتفاعات کوهستان اطلاع دارند اما اينکه دماي يک ليوان چاي تازه دم در قله دماوند چقدر است؟ يا در قله توچال آب در چه دمايي مي‌جوشد؟ نکته اي است که خيلي‌ها علاقه دارند بدانند.

a
بنابراين در صورتيکه براي پخ و پز در ارتفاع برنامه ريزي مي‌کنيد نياز به سوخت بيشتر و همچنين افزودن بيشتر آب به غذا داريد. تغييرات نقطه جوش آب به همراه افزايش سرعت تبخير آب، پخت و پز در ارتفاعات را مشکل مي‌کند و براي جبران اين تغييرات شما نياز به افزايش زمان پخت يا تغيير محتويات غذا داريد.
 
به گزارش انجمن پزشکي کوهستان ايران، براين اساس به صورت حدودي، براي غذاهايي که در ارتفاع پايين در کمتر از 20 دقيقه مي‌پزند به ازاي هر 1000 متر افزايش ارتفاع بايد 3 دقيقه به زمان پخت اضافه کرد.
 
همچنين براي غذاهايي که در ارتفاع پايين بيشتر از 20 دقيقه زمان براي پخت نياز دارند به ازاي هر 1000 متر افزايش ارتفاع بايد 6 دقيقه به زمان پخت اضافه کرد.

منبع : تسنيم

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید



تگ ها