City Id =8

انتخاب استان

برنامه ریز

چقدر میخوای خرج کنی؟! (قیمت ها به تومان است) چیکار می خوای بکنی ؟ چقدر وقت داری؟!

صبحانه خوري در هتل (1394/07/24)

صبحانه، اولين وعده‌ي غذايي است که اول صبح صرف مي‌شود و بسياري از متخصصين، آن را مهم‌ترين وعده‌ي غذايي در روز مي‌دانند. مواد تشکيل‌دهنده‌ي صبحانه، بسته به منطقه و خاستگاه و سليقه‌ي شخصي و امکانات در دسترس متفاوتند. در صنعت هتل‌داري، صبحانه وعده‌ي مهمي به شمار مي‌رود. خيلي از توريست‌ها بدشان نمي‌آيد يک صبحانه‌ي معمول را در هتل صرف کنند و بعد از آن تا آخر شب در شهر بگردند.
صبحانه خوري در هتل

براي صبحانه، چند نوع خاص و شناخته شده تعريف کرده‌اند که ممکن است براي مسافران ايراني کم‌تر شناخته شده باشند؛ از اين رو در اين مقاله به توضيح آن‌ها مي‌پردازيم.


صبحانه‌ي کانتيننتال (Continental breakfast)
صبحانه‌ي کانتيننتال، اوائل بيشتر در اروپا رواج داشت. کلمه‌ي کانتيننتال يا قاره هم برمي‌گشت به کشورهاي داخل اروپا که در هر کدام، بسته به سليقه موادي را به آن اضافه مي‌کردند؛ چنان که ممکن است سر ميز اين‌جور صبحانه، چشم‌تان به جمال سالامي و ماست و کورن‌فلکس هم روشن شود. در هلند و کشورهاي اسکانديناوي، اضافه کردن پنير و ميوه‌ي تازه به اين ترکيب معمول است و گاهي تخم‌مرغ هم تنگش مي‌گذارند؛ اما به طور معمول، اين‌جور صبحانه شامل يک يا چند جور نان شيريني است با مربا و قهوه يا آب‌ميوه.

Continental Breakfast


بوفه‌ي صبحانه‌ي کانتيننتال با انواع نان‌شيريني مثل کرواسان، دونات، مافين و...، مربا و مارمالاد با کره يا خامه، آب‌ميوه‌هاي تازه و متنوع به همراه چاي يا قهوه، ممکن است خيلي وسوسه‌انگيز به نظر بيايد، اما هميشه به ياد داشته باشيد که اين جور صبحانه با مواد قندي فراوان، معنايش گرسنگي در ساعت ده و نيم صبح است. اگر برنامه‌ي صبح‌تان بازديد از موزه‌ها و جاهاي ديدني مختلف است و امکان خوردن ناهار تا ساعت يک- يک و نيم برايتان پيش نمي‌آيد، بهتر است يا صبحانه‌ي مقوي‌تري سفارش دهيد که مواد پروتئيني هم داشته باشد، و يا کمي تنقلات به همراه داشته باشيد.


صبحانه‌ي امريکايي (American Breakfast)

American Breakfast

يک صبحانه‌ي درست و حسابي امريکايي، خيلي به صبحانه‌هاي اروپايي شبيه است و مي‌شود گفت از روي آن‌ها تقليد کرده، اما در کل غذاي سنگين‌تري است. در سفره‌ي (يا بهتر بگوييم ميز) صبحانه‌ي امريکايي، يک چيزهايي پاي ثابت هستند؛ مثلاً پوره، حليم، تخم‌مرغ، سوسيس، سيب‌زميني سرخ کرده، بيسکوييت، نان تست، پنکيک، وافل، فرنچ تست، شيريني‌هايي مثل کرواسان و دونات و مافين، ميوه‌ي تازه يا پخته. گاهي سفره را با يک تکه استيک رنگين‌تر هم مي‌کنند، اما بيشتر احتمال دارد کنار تخم مرغ، يک تکه سوسيس يا بيکن سرو شود.

امريکايي‌ها خودشان هم قبول دارند که نسبت به اروپايي‌ها، صبحانه‌ي مفصل‌تري صرف مي‌کنند. مي‌گويند شام امريکايي سر شب سرو مي‌شود و تا صبح، مردم گرسنه‌تر از اروپايي‌هايي هستند که نيمه شب سفره‌ي شام را مي‌اندازند. ما نمي‌دانيم اين حرف چقدر صحت دارد، اما به هر حال، صبحانه امريکايي براي روزهاي شلوغ و پرتحرکي که تا بعدازظهر، فرصت ناهار خوردن نداريد، بسيار مناسب است.


صبحانه‌ي انگليسي (English Breakfast)

English Breakfast

اصلي‌ترين بخش صبحانه‌ي انگليسي، بيکن است. بيکن هم که مي‌دانيد از گوشت خوک درست مي‌شود. پس اگر يک وقت خواستيد صبحانه‌ي انگليسي سفارش دهيد، حتماً حواستان به اين مسئله باشد. البته نبودن بيکن هم زياد لطمه‌اي به صبحانه نمي‌زند. تخم مرغ و سوسيس خودشان به تنهايي يک وعده‌ي غذايي مقوي هستند، ديگر چه برسد به اين که با گوجه‌ي کبابي، قارچ، نان تست و لوبياي پخته هم سرو شود. آن اوائل، اين نوع صبحانه، يک راه مقرون به صرفه براي استفاده از سبزيجات هم بود؛ براي همين اگر يک وقتي پياز سرخ شده يا سوخاري، و پوره‌ي سيب‌زميني هم ديديد، تعجبي ندارد.


برانچ (Brunch)

Brunch

اسم برانچ را انگليسي‌زبان‌ها از دو کلمه‌ي صبحانه (Breakfast) و ناهار (Lunch) گرفته‌اند؛ راحت و بي‌دردسر. اين وعده‌ي غذايي که بيشتر مناسب آخر هفته‌ها و تعطيلات است، يک وقتي بين ساعت ده صبح تا يک ظهر صرف مي‌شود و همان است که از نامش پيداست: صبحانه و ناهار يک‌جا. بوفه‌ي اين نوع صبحانه مفصل و متنوع است و هر چيزي تويش پيدا مي‌شود.
 


منبع : زورق

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید



تگ ها